firemný program PartnerPlusBenefit

Skupina leteckých spoločností Lufthansa Group ponúka svojim firemným zákazníkom možnosť zbierať body za svoje pracovné cesty v programe Partner Plus Benefit – PPB (www.partnerplusbenefit.com). Veľkou výhodou tohto programu je, že je v ňom zapojených až 11 leteckých spoločností so širokou ponukou letov do celého sveta, čo umožňuje rýchlejšie zbieranie bodov a aj väčšie možnosti ich využitia. Okrem klasických benefitov, ako sú voľne letenky, upgrady do vyššej cestovnej triedy, rezervácie sedadla, zakúpenie batožiny atď. prichádza program PPB s novinkou:

BENEFIT DISCOUNT CODE – pri kúpe leteniek na www.austrian.com alebo lufthansa.com je možné použitým tohto kódu získať zľavu z ceny letenky (netýka sa letiskových poplatkov). Pred kúpou letenky je potrebne si na stránke www.partnerplusbenefit vygenerovať zľavový kód, ktorý sa potom použijeme pri kúpe letenky. Zľavové kódy sú v hodnote 50EUR/100EUR/200EUR/500EUR a je možné ich vygenerovať naraz max. 10. kód v hodnote 50EUR  je možné získať výmenou za 5500 bodov, kódy vyššej hodnoty potom za násobky tejto hodnoty. Pri kúpe letenky je však možné použiť max. 1 kupón. Kupóny je sú použiteľne na lety operované Austrian Airlines, Brussel Airlines, Lufthansa alebo Swiss a rezervácie urobené do 31.08. 2022 a na lety do 31.12. 2022.

Vzhľadom na obmedzené možnosti cestovania spôsobene pandémiou COVID – 19 bola v programe PPB dočasne pozastavená expirácia nazbieraných bodov. S uvedením ďalšieho benefitu – BENEFIT DISCOUNT CODE bude začiatkom roku 2022 expirácia bodov opäť obnovená.